Menu
renovatie / uitbreiding woning Lonneker

renovatie / uitbreiding woning Lonneker

Een facelift voor deze woning in het buitengebied van Lonneker. Deze woning gebouwd in de jaren 60 is meerdere malen verbouwd en uitgebreid, de samenhang is hierbij uit het oog verloren. Deze renovatie maakt van de woning weer een geheel met een modern uiterlijk.

Binnen wordt de indeling geschikt gemaakt voor de toekomst. Een mooie, logische indeling met o.a. de mogelijkheid tot slapen beneden, levensloopbestendig. Buiten worden de gevels gekeimd en voorzien van warte geveldelen. Aan de voorzijde wordt het dak doorgetrokken en voorzien van eiken gebinten.

Uiteraard wordt de woning geheel aangepast aan de eisen van deze tijd, goede isolatiewaardes, nieuwe installaties met oog op gasloos wonen en het toevoegen van PV panelen. Duurzaamheid speelt hier ook een grote rol.

Kortom een verbouwing die deze woning in de twintigste eeuw plaatst.

opdrachtgever   
particulier
ontwerpjuni 2018
oplevering medio 2019
constructeurkonstructieburo ten Vergert
aannemer
installateur
BLM Architecten Enschede foto van project renovatie / uitbreiding woning Lonneker
BLM Architecten Enschede foto van project renovatie / uitbreiding woning Lonneker
BLM Architecten Enschede foto van project renovatie / uitbreiding woning Lonneker
BLM Architecten Enschede foto van project renovatie / uitbreiding woning Lonneker
BLM Architecten Enschede foto van project renovatie / uitbreiding woning Lonneker
BLM Architecten Enschede foto van project renovatie / uitbreiding woning Lonneker
BLM Architecten Enschede foto van project renovatie / uitbreiding woning Lonneker
BLM Architecten Enschede foto van project renovatie / uitbreiding woning Lonneker