Menu
Contact met BLM Architecten Hengelosestraat 221 Enschede - Contactgegevens

Contactgegevens

Contact opnemen met BLM architecten

Telefonisch:

U kunt op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bellen naar telefoonnummer 053-482 40 40

via e-mail:

U kunt uw vraag stellen via het contactformulier (zie hiernaast)

bezoek:

Natuurlijk kunt u tijdens kantooruren en het architectenspreekuur altijd binnenlopen in ons monumentale pand aan de Hengelosestraat 221 te Enschede

architectenspreekuur

Wij hebben altijd de indruk dat onze voordeurdrempel vrij laag is. Sommige van onze opdrachtgevers komen zelfs achterom, onze artiesteningang, zoals we die noemen. maar het blijkt toch dat de meeste mensen enig voorbehoud hebben om zomaar bij ons binnen te stappen met een bouwtechnische vraag. 

Wij willen proberen dit voorbehoud definitief weg te nemen met ons architectenspreekuur. U kunt iedere zaterdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur bij ons vrij binnenlopen met uw vraag. Wilt u zeker weten dat we tijd voor u hebben dan zou u vooraf contact op kunnen nemen zodat we dit in kunnen plannen. Wilt u zich niet vastleggen, loop dan gerust eens binnen zodat u onder het genot van een kop koffie in ieder geval ons monumentale pand aan de Hengelosestraat van binnen kunt zien.

Wij zullen proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. dit kan gaan over verbouw of nieuwbouw, maar ook over rood-voor-rood regelingen of ‘lastige’ bestemmingsplanvoorwaarden. Particulier, maar ook zakelijk.

Schroom niet en leg ons uw bouwkundige of architectonische vraag vrijblijvend voor !!!

privacy

Uw contactgegevens worden enkel en alleen door ons gebruikt om contact met u op te nemen n.a.v. uw vraag of opmerking. De gegevens die u hier invoert worden niet door ons opgeslagen, deze komen als e-mailbericht bij ons binnen en worden na behandeling verwijderd.

U hoeft uw telefoonnummer alleen in te voeren als u teruggebeld wenst te worden.


Verstuur

overige gegevens

BLM architecten

Hengelosestraat 221

7521 AC Enschede

t: 053-4824040

e: info@blm-architecten.nl

KvK: 08219003

BTW: NL.8151.87.257.B01

IBAN: NL27RABO 0142607029