Menu

herbestemming voormalig basisschool De Hooiberg te borne

Ontwerp voor de herbestemming van de voormalig basisschool De Hooiberg te Borne naar een woon-zorgcomplex. In dit woonproject is er ruimte voor 11 jong volwassen met een verstandelijk beperking.

Het project is een particulier initiatief om een veilige woonomgeving te creƫren en de bewoners een mogelijkheid te geven om hun leven verder vorm te geven.

opdrachtgevers   particulier
ontwerpjanuari 2017

In de media...

De Twentsche Courant Tubantia, d.d.03.06.2017, Jongeren met een beperking in de voormalig basisschool 'De Hooiberg ' te Borne (klik hier )

De Twentsche Courant Tubantia, d.d.22.06.2017, B&W en buurt tevreden, zorg in de oude Hooiberg  te Borne (klik hier)

30-06-2017

In Tubantia van 22 juni 2017... De buurt en wijkvereniging zijn enthousiast en tevreden over de plannen voor de voormalige basisschool de Hooiberg te Borne. B&W geeft groen licht voor verdere uitwerking. Meer info: http://www.blm-architecten.nl/projecten//herbestemming-voormalig-basisschool-De-Hooiberg-te-borne #W16011

03-06-2017

Na een jaar planvoorbereiding samen met de initiatiefnemers nu alle neuzen dezelfde kant op, gemeente Borne, buurtvereniging en omwonenden enthousiast... Hier doen we het voor...! Meer info: http://www.blm-architecten.nl/projecten/wonen/herbestemming-voormalig-basisschool-De-Hooiberg-te-borne #W16011